Matematică, întrebare adresată de DENIS112576, 8 ani în urmă

Cum as putea reprezenta grafic o functie vreau un exemplu, dupa tabelul de mai jos de valori, adica cu valorile x si f x la 2 cred , nu trebuie cu valorile mari . Va rog repede . Un exemplu doar .

Anexe:

albatran: salut Denis..nu am inteles ce vrei..dar ideea este ca , dac ai legea (gen f(x) =x^2, daui tu cate valori vrei in domeniuldedefinitie si obtiiun nr de perechi (x:f(x))
albatran: aceste perchi le reprezinti ca PUNCTYE in sistemul xOy , asa fel incat x este...pe ox...
albatran: si f(x) este pe Oy
albatran: apoi tragi o linie FARA SA RIDICI CREIONUL DE PE HARITE care trece PTIN ACESTE PUNCTE...desi gur si printa alte [puncte din planul hartiei dar pexcare nu le-ai calculat /reprezenta , pt ca nu ai cumsa calculezi o infinitatede puncte ca incepe scoala!!
albatran: cam asa ai putea sa treprezinto grafic
albatran: e "cherstia" pe care ai studiat-o pt examenul de a opta , cand ai studiat numai functia de gra 1; atunci calculai si reprezentai DOAR 2 PUNCTe si UNEAI CU O LINIE DREPTA
albatran: cum cand functiile NU SUNT de gradul 1, ttrebuie sa iei cat mai multe puncte si sa le unesti asa cum iese desenul, o line curba cum vrea muschiul ei (de fapt cum vrea legea data)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de halogenhalogen
0

Răspuns:

Explicație pas cu pas:

Anexe:
Alte întrebări interesante