Limba română, întrebare adresată de Ionisim, 8 ani în urmă

Cum au schimbat oamenii modul în care își petrec timpul liber în ultimele decenii?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariusica05boy
2

Răspuns:Oamenii au schimbat foarte multe lucruri in viata lor. De la vestimentatia pana la petrecerea timpului singuri sau impreuna cu alte persoane.

In ultimii 100 de ani Modul de aşi petrece timpul sa schimbat foarte mult, S-au format diferite activitati si au disparut unele.

Oamenii isi pot petrece timpul cum le place, unii pot zbura cu planorul alti pot citi o carte.

Unii oamenii le plac unele activitati iar altora Nu.

Daca ne-am intoarce cu 2000 de ani activitatile omului erau foarte simple, adica doar sa vaneze si sa traiasca si astazi.

Astazi in epoca contemporana Fiinta numita Homosapiens Isi petrece timpul mult mai interesant decat in Antichitate.

Explicație:

Cu aceasta Compunere 100% o sa i-ei 10

Răspuns de murmur78
0

În ultimele decenii, oamenii și-au schimbat radical modul în care își petrec timpul liber. Înainte, oamenii ieșeau în parc, la picnic sau se jucau sah, sudoku sau table. Aceste sporturi dezvoltau gândirea.

Odata cu apariția smartphone-urilor și PC-urilor, oamenii nu mai petrec timp împreună, ci individual, pe aceste dispozitive.

Acum, oamenii nu mai socializează fata-în-fata, ci pe relații de socializare (Facebook, WhatsApp, Snapchat, Instagram...).

Sincer, mie îmi pare rău nu ne mai vorbim în fata, ca nu mai ieșim la un suc toți, ca nu mai ne jucam în familie (cei din anii 70'-90' știu despre ce vorbesc).

Alte întrebări interesante