Matematică, întrebare adresată de pui2014, 9 ani în urmă

Cum credeti ca pot sa inteleg problemele de la mate in clasa????


cpw: Parerea mea este ca, daca stai in prima banca receptivitatea ta este marita, si nu esti deranjata de activitatea celorlaltor colegi.
pui2014: Pacat ca stau in a 3 banca

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pciprian1
3
Fii atent la tabla si la profesor,nu pe geam sau pe pereti :D

ALIANTA50: FOARTE BINE
pui2014: Dar problema este ca dna. noastra nu ne prea explica zice doar niste cuvinte la care noi nu stim sensul si gata trecem la aplicatii.
pciprian1: Pai de ce nu o intrebi? la sfarsitul orei sa ridica mana cand nu stii ceva
pui2014: Vreau sa spun ca foloseste un limbaj complicat rau si nu stiu ce sa inteleg din ce mi-a spus ea
Răspuns de andreeah
1


incearca sa fii cat se poate de atenta, si sa gandesti logic fiecare problema care se rezolva la tabla, nici eu nu inteleg uneori problemele din clasa, si incerc sa le rezolv eu din nou acasa si asa le inteleg si imi e mult mai usor. Ii mai poti cere doamnei sa.ti  mai explice odata, profa noastra e f. de treaba si de cate ori nu intelegem ne explica



ALIANTA50: AR FI MAI BINE DACA AI CERE LAMURIRI PROFESOAREI IN CLASA, ATUNCI CAND NU AI INTELES, SI NU MAI TARZIU ! NU PLECA DIN CLASA CU NELAMURIRI !!!!!!!!!!!!!!
pui2014: Dar problema este ca dna. noastra nu ne prea explica zice doar niste cuvinte la care noi nu stim sensul si gata trecem la aplicatii.
pui2014: Mersi dar daca ii spun ca nu inteleg ma scoate la tabla si daca gresesc iarasi imi zice cuvinte incurcate si mai mult ma deruteaza. Dar mersi orcum.
andreeah: Intreaba, sfatuieste.te cu colegii sa.i spuneti impreuna despre nelamurilile voastre sau pur si simplu du.te la ea si spune.i ca nu ai inteles .. profa d.aia e pus acolo, ca sa va explice
pui2014: o sa incerc
Alte întrebări interesante