Limba română, întrebare adresată de alexbaiatfin55, 9 ani în urmă

Cum crezi ca este o zi din viata unui aviator?Pune-te in locul unui aviator si prezinta,intr-o compunere narativa de 10-15 randuri,aventurile prin care treci!
DAU CORONITA LA PRIMU RASPUNS

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Blubberry
15
Era o zi minunata in care ma gandeam sa fac niste acrobatii prin aer. Am decolat, dar nu dupa mult timp am observat ca nu mai am benzina. Am aterizat ca sa fac plinul si chiar atunci am auzit un zgomot ciudat, dar nu am bagat in seama. Dupa cateva acrobatii, am vrut sa incerc ceva nou. M-am rostogolit cum nu am mai facut-o niciodata , dar ghinionaul meu a fost ca sub mine era o pasare si am lovit-o cu elicea, Fiind un om milos, am aterizat, am luat pasarea si am mers cu ea la veterinar. Acolo mi s-a spus ca nu cumva sa o las sa zboare cel putin 5 zile. I-am facut un cuib la mine in avion, iar de atunci a devenit animalul meu de companie.  Intr-o zi am vazut-o zburand fara sa stiu ca a plecat, iar atunci sufletul mi-a fost linistit pentru ca stiam ca e bine. Sper ca te-am ajutat ! ;)

acon3331: Avioanele functioneaza pe kerosen, nu pe benzina, iar daca lovesti o pasare cu elicea cel mai probabil o tai in 1000 de bucati.Mai bine o lovesti cu aripa, are sanse de a supravietui.BTW,multumesc pentru compunere.
Alte întrebări interesante