Limba română, întrebare adresată de benyalistar1, 9 ani în urmă

cum face un anunt pentru veci de boc pentru ai chema la curățenie


anemaryc: Nu am inteles prea bine enuntul..la ce te referai cand ai scris veci si boc
benyalistar1: vreau sa-i chem pe toții vecini de bloc la curățenie generala cum si ce trebuie sa scriu?
anemaryc: ok
capeta12: Buna ziua dragi (consateni) .daca dori un mediu de viata mai curat si mai sanatos ,bine ar fi sa contribuiti cu totii la aceasta activitate .Oferiti o mina de ajutor naturii pentru a face o comunitate mai curata si ne vom arata respectul fata de mediul inconjurator.Pentru mai multe detalii va asteptam pe data de___in centru satului .Va multumim.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anemaryc
2
Buna ziua. Ce ar fi daca am contribui cu totii la curatina generala. Asa ca veniti la...... la ora....... pentru a oferi o mana de ajutor. Va astept

benyalistar1: trebuie sa fie un anunt , mai diplomat pentru ca vecini sunt oamenii intelectuali, cum trebuie sa fac anunțul pentru ai chema la curățenie la bloc?
anemaryc: vrei sa faca curatenie in bloc sau unde.in apartament..unde
anemaryc: ?.
benyalistar1: în fața blocului
anemaryc: ok..o sa incerc
benyalistar1: mulțumesc. aștept
anemaryc: Curatenia este un lucru foarte important. Prezenţa dumneavoastră la această activitate oferă un exemplu de participare voluntară la viaţa comunităţii, educarea în acest spirit a concitadinilor fiind unul din obiectivele acestei acţiuni. Îmi exprim speranţa că, prin astfel de activitate vom face un loc mai curat si ne vom arata respectul fata mediul inconjurator. Va astept. ( sau ceva de genul)
benyalistar1: mulțumesc. mulțumesc
anemaryc: cu placere
Alte întrebări interesante