Studii sociale, întrebare adresată de savamaria, 9 ani în urmă

Cum intelegeti mottoul:Orice  om primeste doua tipuri de educatie:una data de altii si alta,mult mai importanta,pe care si-o face singur.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
22
Adesea, cand comportamentul unei persoane este inadecvat, apare expresia "nu are cei 7 ani de acasa" , care, defapt, acestia reprezinta educatia primita de la parinti. Prin aceasta educatie de "7 ani" , fiecare persoana isi alege ce vrea, ce drum vrea, parintii doar il indruma spre bine sau spre rau, depinde de situatie. Educatia nu depinde doar de parinti, cand copilul incepe sa socializeze mai mult,sa intre intr-un grup de prieteni, este usor influentat de anturaj. Mai este si al treilea caz, in care te educi sinur, pur si simplu, repeti gesturi si parti din mentalitatea altora, si formezi un nou caracter, cel al tau.

e corect ceva ce am scris? =]]]]


Utilizator anonim: yaaaay, deci ieste biene?
savamaria: mersi foarte mult
savamaria: da(cred)
savamaria: e bine
Utilizator anonim: Eh, eu am incercat.
savamaria: mersi
marilena1: AnduMix,iti multumesc si eu foarte mult,explicatia la motto este foarte reusita si frumoasa,eu tot am copiato,am mai adaugat,am mais cos,si s-a primit un eseu de nota 10...
P.S-Eu am primit nota 9,pentru ce am scris,sincer vorbind...*_* mersy,chiar ma ajutat!!!
Utilizator anonim: Am făcut si eu tot ce am putut in 5 min...nici nu m-am gândit mult la ce am scris.App daca ești buna la mate am pus o întrebare , poate ma ajuți :))
Alte întrebări interesante