Religie, întrebare adresată de Yepnuzuee124, 8 ani în urmă

Cum putem sa înmulțim binele din jurul nostru?​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de SoniaRocki
5

Ai auzit de vorba aceea: ,, Bine dai, bine primești,,?

Păi, de multe ori așa se și întâmplă, iar când este vorba de binele din jurul nostru, putem să schimbăm multe lucruri și multe fapte care ne-ar ajuta să avem lângă noi oameni de încredere.

De exemplu, dacă un copil este considerat cel mai ,, rău,, copil dintr-o clasă, și el de asemenea decide să aibă prieteni la fel că el, dar într-o bună zi, dorește să se schimbe și să devină o personă pe lângă care altora le-ar fi plăcere să stea, și așa a și făcut. Dar când a revenit la ,,prietenii lui,, , aceștia l-a criticat și l-a judeca după modul în care acesta și-a schimbat personalitatea ÎN BINE și modul de a gândi, care îi va face să nu mai vrea să fie prieteni.

Acest pas l-a ajutat să-și îndepărteze oamenii de neîncredere și rău intenționați, dar și-a găsit noi prieteni, demni de încredere.

Sper te-am ajutat!

Scuze dacă am scris prea mult, dar consider merită citești.

Răspuns de Lithal
1

Bine din jurul nostru il putem inmulti numai daca si noi la randul nostru suntem buni cu ceilalti din jur. Un copil rau nu o sa aibe binele aproape de el .

Daca un copil rau se aproprie de noi, incercam sa-i atragem atentia in privinta comportamentului ,insa, daca nu se schimba ne indepartam de el.

De cele mai multe ori '' Bine faci, bine primesti!'' insa trebuie sa fim si foarte atenti la persoanele din jurul nostru!

Alte întrebări interesante