Cum rezolv ecuatia:(x+3)(x-7)=0
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
(x+3)(x-7)=0
x+3=0=>x=-3
x-7=0=>x=7
sau, daca vrei se poate face cu delta, dar rezultatul va fi acelasi
x+3=0=>x=-3
x-7=0=>x=7
sau, daca vrei se poate face cu delta, dar rezultatul va fi acelasi
Răspuns de
2
(x+3)(x-7)=0⇔(x+3)=0⇔x=-3
(x+3)(x-7)=0⇔(x-7)=0⇔x=7
(x+3)(x-7)=0⇔(x-7)=0⇔x=7
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Chimie,
10 ani în urmă
Chimie,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă