Limba română, întrebare adresată de Sandica07, 9 ani în urmă

cum sa fac sa îmi placa sa citesc ? dau coroana cu adevarat


Utilizator anonim: Si sa incerce sa se gandeasca atat la beneficiile pe termen scurt cat si pe termen lung. Acum fetita de care spuneam este olimpica pe tara la lb romana
deoarece: si pe tel la ce te uiti?
Utilizator anonim: Sandica, cel mai mare dusman al omului este el insusi...Mama ta te iubeste nespus de mult si face sacrificii pentru tine. Ea doreste ca tu sa ai o viata mai buna, sa fii fericita. Cititul te ajuta foarte mult. Cititul are puterea de a face din tine persoana care iti doresti sa ajungi in viata
Utilizator anonim: Poate ai citit nuvela"Alexandru Lapusneanu", sau ai studiat-o la scoala. Acolo e un pasaj care a devenit celebru prin faptul ca domnitorul ii desconsidera pe oamenii fara carte pentru ca sunt usor de manevrat. Si cui ii place sa fie manevrat de altii? Mie nu, si cu siguranță, nici tie. Lupta pentru tine, pentru viata ta.
Utilizator anonim: Pentru o viata mai buna
Sandica07: Bn Am inteles
Utilizator anonim: Ei, sa nu te superi pe mine... Chiar am vrut sa te ajut.
Sandica07: Pai chiar ma.i ajutat
Utilizator anonim: ma bucur nespus de mult. De-abia astept sa vad ce vei face in continuare :) Mult, mult succes iti doresc si sa ajungi om mare!
Sandica07: ms

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Snițikkk
1
Eu am inceput sa citesc de la Clubul de lectura niste carti amuzante cu cateva desene care m-au motivat sa citesc si mai multe carti. Totul este sa sa citesti ceea ce iti place .Eu am inceput cu carti de comedie iar acum citesc in special carti de aventura .Eidutara de la cartile acelea amuzante se numeste Arthur si are diferite carti cu ilustratii dar si mult scris.


Sandica07: Pai si eu am inceput cu carti amuzante si cu multe desene dar nu ma facut sa îmi placă sa citesc
Alte întrebări interesante