Ed. tehnologică, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Cum se face salata de fructe?


DexterHoran: Salata de fructe poate fi pregatita in tot timpul anului, cu diferite fructe pe care le poti gasi in supermarket-uri si piete in tot timpul anului. La baza aceasta salata este un amestec de fructe, in a caror zeama amestecata se adauga o cantitate de alcool si un dressing, in functie de preferinta. Se poate opta pentru un adaos de zahar si pentru ornarea cu frisca.
Gabi10: Ingrediente:marparastruguripepene galbenportocalabananaananasnuciPreparare:Reteta clasica de salata de fructe se prepara fructe combinate, dupa gust, sau cu ce avem la indemina. Fructele curatate se taie felii, sau se desprind feliute incazul mandarinelor, se stropesc bine cu vin sau coniac si rom;Se poate sari peste partea cu coniac si se presara numai cu zahar dupa gust, amestecindu-le prin rasturnare cu lingura;se lasa putin la frigider si se servesc in cupe sau farfurii.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de eugendonea
6
Pt. a  face o salata de fructe trebuie sa : culege fructe cat mai multe , spala fructele , scoatele semintele unde este nevoie , taie fructele patratele , pune-le pe toate intr-un vas , daca vrei poti adauga si frisca . 
C-am atat cred ! Succes !

eugendonea: Mersi
Alte întrebări interesante