Cum se rezolva:
+12 - (+3)
-6 - (-4)
-4 - (+10)
+9 - (-9)
+11 - (-12)
-2 - (+13)
0- (-19)
-7 - (-8)
Va rogg!!! Multumescc
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
a) +8
b) -2
-14
18
23
-15
19
1
b) -2
-14
18
23
-15
19
1
Răspuns de
2
+12-(+3)=
12-3=
9
-6-(-4)=
-6+4=
-2
-4-(+10)=
-4-10=
-14
+9-(-9)=
9+9=
18
+11-(-12)=
11+12=
23
-2-(+13)=
-2-13=
-15
0-(-19)=
0+19=
19
-7-(-8)=
-7+8=
1
Sper ca te-am ajutat!
12-3=
9
-6-(-4)=
-6+4=
-2
-4-(+10)=
-4-10=
-14
+9-(-9)=
9+9=
18
+11-(-12)=
11+12=
23
-2-(+13)=
-2-13=
-15
0-(-19)=
0+19=
19
-7-(-8)=
-7+8=
1
Sper ca te-am ajutat!
Alte întrebări interesante
Chimie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă