cum se rezolva ecuatia? 3 la a 2 -x=1supra 3?
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
3 la a 2-x=1 pe 3
X=1+2 x=3 3³ pe 3 9 pe 3 9pe 3 simplificat cu 3 9:3 pe 3:3 3 pe 1 3
Maryna2003:
Rezultatul final e 3
Răspuns de
0
2 - x -1
3 = 3 ec .exp.
⇒ 2 -x = -1
-x = -1 -2
-x = - 3
x = 3
3 = 3 ec .exp.
⇒ 2 -x = -1
-x = -1 -2
-x = - 3
x = 3
Alte întrebări interesante
Engleza,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Alte limbi străine,
10 ani în urmă