cum se rezolva sistemul ?
9x-6y+4x-6y=1
6x-4y+6x-9y=-1
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
9x-6y+4x-6y=1 ⇒ 13x-12y=1 pe cea de sus o inmultim cu +12 iar pe cea de jos
6x-4y+6x-9y=-1 12x-13y=-1 cu -13 si ⇒ 156x-144y=12 ⇒ 25y=25 ⇒ y=1 si 13x-12*1=1 ⇒ 13x=13 ⇒x=1 -156x+169y=13
6x-4y+6x-9y=-1 12x-13y=-1 cu -13 si ⇒ 156x-144y=12 ⇒ 25y=25 ⇒ y=1 si 13x-12*1=1 ⇒ 13x=13 ⇒x=1 -156x+169y=13
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Ed. tehnologică,
10 ani în urmă
Geografie,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă