Franceza, întrebare adresată de șințchi, 9 ani în urmă

Cum se scrie "Aceasta este o pasare "în franceză??rapid

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Freetown
3
C'est un oiseau. 
Aceasta este traducerea respectiva


Utilizator anonim: Aceasta. Este un Pronume Demonstrativ de APROPIERE. (Identificarea se face cu ''Celle-ci'' pentru forma feminina. ''Celui-ci'' forma masculina. Pronumele Demonstrativ de Departare forma feminina ''Celle-la'', iar forma masculina ''Celui-la''. Corecteaza!
Freetown: este diferenta de sens si diferenta de forma, in fine, ai dreptate, m-am gandit la sens si nu la forma, probabil in conditia din manual se cere anume forma tradusa de mine
Leonard: Sunt de aceeasi parere cu Freetown.
Utilizator anonim: ''Dusmania'' asta nu iti sta bine LeOnard. Arata ca esti capabil sa ii ajuti pe ceilalti, asa cum BINE ai spus-o chiar tu. :)
Leonard: Imi pare rau sa te contrazic, nu te cunosc si nu am pic de dusmanie. De unde ti-a venit ideea asta? Important e sa ajunga o tema cat mai bine facuta la cel care a solicitat-o.
Freetown: de ce atîta ceartă? pentru ce? punctele mi-au fost luate pentru răspuns, am recunoscut dreptatea ta Dmozes83, chiar daca e relativa, nivelul e de clasa primara, pronumele demonstrativ de apropiere/îndepartare pare-mi-se nu se studiaza in clasele primare, dar gramatical e corecta forma pe care ai spus-o tu, raspunsul e incomplet in cazul meu conținînd o eroare gramaticala. Amin!
Utilizator anonim: Daca ti-am dat o regula generala de gramatica, asta nu inseamna ca trebuie neaparat aplicata in toate cazurile. Si punct.
Alte întrebări interesante