Limba română, întrebare adresată de Kisskarina, 9 ani în urmă

cum se traduce ortograma printr-o

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ely78
1
Mama a luat dintr-o cutie o jucarie.
Dintr-un joc s-a supart pe mine.
Printr-o invartire m-a lovit.
Printr-un fel de a spune, e enervanta.Obține o traducere a unui cuvânt printr-o simplă tipărire a acestuia în spațiul de căutare. Poți introduce fie cuvinte în engleză, fie în turcă. Pe lângă traducerile din dicționarul englez-turc, poți căuta o traducere în alte limbi prin selecționarea altor dicționare online. De asemenea, este posibilă utilizarea unor filtre de căutare pentru gramatică, sinonime și categorii, pentru a obține o traducere optimă în dicționarul englez-turc.Click aici pentru o traducere autorizată engleză-turcă a unor texte integrale.CAUTĂ ÎN DICȚIONARUL ENGLEZ-TURC DUPĂ LITERĂCaută o traducere direct în dicționarul online. Selectează o literă pentru a vedea toate cuvintele corespunzătoare în limba engleză. Ulterior poți găsi traducerea în limba turcă printr-un simplu click.

VERIFICĂ SUGESTIILE DE TRADUCERE ENGLEZĂ-TURCĂParticipă la construirea celui mai mare dicționar online din lume. Dedesubt poți găsi cele mai noi sugestii de traducere pentru dicționarul englez-turc. Poți contribui prin verificarea unor sugestii de traducere sau prin propunerea unor schimbări pentru cuvintele sugerate în engleză sau în turcă.


Răspuns de lorri1
1
o este articol nehotarat. cratima marcheaza rostirea intr-o silabă a celor doua cuvinte ( prin, o) sper ca te-am ajutat.

Kisskarina: mersi pentru tine o coronita
lorri1: ms
Alte întrebări interesante