Istorie, întrebare adresată de denisachiru13, 8 ani în urmă

CUM SI DE CE AU DESCOPERIT SPANIOLII AMERICA???? AM NEVOIE URGENT Si va rog sa nu fie copiat de undeva si sa raspunda clar intrebarilor (10-15 randuri)​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nnanamin
2

Răspuns:

Colonizarea americii de catre spanioli a inceput odata cu sosirea lui Cristofor Columb in America. Acesta a descoperit America din greseala,fiind convins ca Europa era despartita de Orient doar prin Oceanul Atlantic.Prin urmare ,in drumul lui de a gasi India ,a dat de America.Dupa asta ,spaniolii au inceput treptat sa se extinda in America Centrala,o mare majoritate din America de Sud si anumite parti sudice din America de Nord.

Răspuns de abibiscosgmailcom
1

Răspuns:

cum au descoperit:

1 Prima persoană care a descoperit America, este Cristofor columb, care era un navigator Italiano-Spaniol. El a navigat spre vest, sperând să ajungă în îndia de pe o parte opusă, neștiind că a descoperit defapt America. Apoi s-a întors povestind despre descoperirile lui, stârnind pe snanioli să qfle mai multe despre acest loc descoperit de el.

2. Spanioli au descoperit în acel loc multe resurse de felurite tipuri precum ......... . Au descoperit și un popor numit Aztecii sau Mayaisii. Acest popor este cunoscut pentru cultul, hainele, sanctuarele și tradițiile lor, dar și pentru dumnezeii și sacrificile foarte crude.


abibiscosgmailcom: scuze nu mai țin minte ce resurse s-au găsit în acel loc
abibiscosgmailcom: poate că am dat prea multă informație dar poți să prescurtezi și să îl modifici tu
Alte întrebări interesante