Limba română, întrebare adresată de caietedematematica, 8 ani în urmă

cum te simti cand cineva vorbeste despre tine in spatele tau?Argumenteaza raspunsul in 40 de cuvinte.Va rooog!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gmorandi7
1

Mai scoate și tu câte ceva, că e prea lung. Alege una din versiuni și sau modifică textul, -- gândește-te la o experiență personală. (Sunt 73, și respectiv  108 cuvinte)

Răspuns:

  1. Când cineva vorbește despre mine pe la spate, pe ascuns nu simt nimic special
  2. Când cineva vorbește în spatele meu, despre mine, în bancă, nu pot să fiu atent la lecție.

Explicație:

1. Dacă nu știi, nu te poate afecta. Astfel nu încerc să aflu, iar dacă aflu câteodată, mă întristează, dar asta nu durează prea mult. Se mai întâmplă! Câte-odată îl evit pe colegul respectiv, dar de cele mai mult ori ne împăcăm până la urmă. Rar se întâmplă să stau certat și supărat pe cineva. Sunt și puțin mândru, că eu deobicei sunt atent, și nu vorbesc urât nici despre colegi, nici despre prieteni.

2. Sunt tentat să ascult ce vorbește prietenul, și uneori mă contaminează. Vorbesc, ca să-i răspund sau să-l opresc, apoi văd că am pierdut șirul ideilor, și îmi trebuie un timp să prind din urmă ce se spune. Mi-e și puțin rușine în situațiile astea, de profesorul care vorbește de zor încercând să ne ajute, și pe care îl deranjăm, și de ceilalți colegi. Sunt și puțin mândru, că eu deobicei sunt atent, și nu vorbesc urât nici despre colegi nici de prieteni. Câte-odată îl evit pe colegul respectiv, dar de cele mai mult ori ne împăcăm până la urmă. Rar se întâmplă să stau certat și supărat pe cineva.

Succes! Ca adult vei pute să constați că uneori un pic ( dar nu prea multă ) controversă, e sănătoasă. În definitiv unde am ajunge dacă toți oamenii ar fi de acord.


romanamatematica12: Doamne cat de bine ai zis❤
gmorandi7: ❣️
Alte întrebări interesante