Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Cun l-ai convinge pe unul dintre colegii tai sa renunte la obiceiul de a porecli ?


va roggg. .dau 10 p

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bacalumnelanela
11
I-as spune ca nu este frumos, ca da dovada de nesimtire prin acest gest si ca nu are niciun rost poreclele lui.

La mine a mers,sper sa mearga si la tine!
Iti urez succes.

elevul29: I-as spune ca nu este frumos, ca da dovada de nesimtire prin acest gest si ca nu are niciun rost poreclele lui.
bacalumnelanela: M-ai copiat!
oberinde: Cine a copiat pe cine?!
bacalumnelanela: Elevul29 ma copiat pe mine ! Tu nu ai nicio vina!
oberinde: Multumesc frumos. Mi-a placut si raspunsul tau, dar eu am preferat sa ofer unul mai elaborat, mai lung, cu mai multe argumente, in forma unei mici compuneri. Eh, defect profesional,jurnalismul...
bacalumnelanela: Eu nu prea ma complic :))
oberinde: E bine si asa, dar mai sunt unii profi care vor comenta ca e prea scurt raspunsul, ca e prea nu stiu cum, asa ca, dintr-unul mai lung au ce alege .;)))
bacalumnelanela: Da :))
Răspuns de oberinde
4
Un om care barfeste, porecleste pe altii, nu spune mai nimic despre acestia, fiindca acele barfe nu pot fi confirmate.Spune insa totul despre el insusi, despre cat de limitat si obtuz este in gandire, si cel caracter mizerabil are.
I-as spune ca daca va continua sa faca acest lucru, are numai de pierdut in viata, iar oamenii il vor considera un om de nimic si nu il vor accepta ca prieten sau coleg.
Inainte de a porecli si barfi pe ceilalti este nevoie de o analiza a noastra, sa ne dam seama ca nu suntem nici noi perfecti, iar daca altii ar face asta cu noi, am reactiona la fel, prin respingere.
Alte întrebări interesante