Limba română, întrebare adresată de TrifanMarcel, 8 ani în urmă

Cuvintele sunt: minuni, rochiță, norișor, borcan. Vă rog rapid dau coroană și folow!!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mirumic27
1

A fost o data ca nicio data o fata cu o rochita foarte frumoasa, ca si fata.Pe fata o chema Ilinca. Ea locuia pe un norisor alaturi de familia si prieteni sai. Avea ceva foarte valoros tinut intr-un borcan, acel locru era bagheta sa magica care o folosea doar in situati de urgenta. Ilinca nu a folosit niciodata bagheta chiar daca are 9 anisori. Mamam ei i-a spus ce face si ce puteri are.

   Intr-o zi cand s-a trezit si s-a dus sa verifice borcanul cu bagheta ,bagheta nu mai era. Ea s-a panicat. S-a dus imediat la mama ei dar si-a amintit ca azi sta singura. Parinti ei sunt plecati intr-o expeditie. Asa ca s-a hotarat sa caute singura bagheta. S-a gandit imediat la vrajitorul cel rau care sta mereu cu ochi pe bagheta si ilinca de cand se stie. Si asa s-a dus fata la castelul vrajitorului. Usile erau uriase asa ca sa strecurat cu usurinta. Vazuse bagheta pe un raft, sus de tot. Erau cateva pietre iesite din perete asa ca ilinca le-a excaladat. Dar vrajitorul care era in cealalta parte a camerei a zarit-o. Fata a luat repede bagheta dar vrajitorul a prins-o. Ilinca si-a amintit pe loc vraja care o poate ajuta. A spus pe data cuvintele si un nor urias a iesit din castel cu Ilinca invingatoare.

     Fata s-a dus bucuroasa acasa si a pus bagheta intr-un loc sigur unde nimeni nu stie. Cand ai ei au ajuns acasa, Ilinca a povestit to ce s-a intamplat in accea zi.

Sper ca te-am ajutat <3


TrifanMarcel: ms
mirumic27: npp
TrifanMarcel: nu ai scris și cuvântul minuni
Alte întrebări interesante