d) 3+ {4 * [2 + (6 + a) : 3] - 17} * 7 = 24
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
3+ {4 * [2 + (6 + a) : 3] - 17} * 7 = 24
{4·[2+(6+a):3]-17}·7=24-3
4·[2+(6+a):3]-17=21:7
4·[2+(6+a):3]=3+17
2+(6+a):3=20:4
(6+a):3=5-2
6+a=3·3
a=9-6
a=3
kiwiiiiii:
dianageorgiana794 ma ajuti la mate??
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Informatică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă