Daca A=√2+3-(6√2-4) si B=(2+3)(6√2-4), calculeaza A+B si A-B si A•B
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
a=√2+3-6√2+4= 7-5√2
b=12√2-8+18√2-12=30√2-20
a+b=7-5√2+30√2-20=25√2-13
a-b=7-5√2-30√2-20= -35√2-13
a×b=(7-5√2)(30√2-20)=210√2-140-300+100√2=310√2-440
b=12√2-8+18√2-12=30√2-20
a+b=7-5√2+30√2-20=25√2-13
a-b=7-5√2-30√2-20= -35√2-13
a×b=(7-5√2)(30√2-20)=210√2-140-300+100√2=310√2-440
Alte întrebări interesante
Geografie,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă