daca a×b=-32 radical din 36,a=-4 radical din 3 si c= -9 radical din 2, atunci a(b+c) este egal cu........
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
a(b+c)=a×b+a×c= -192-9 rad2 ×-4 rad 3= -192+36rad6= 6(-32+6rad6)
Sper ca te-am ajutat! Am adus la forma cea mai simpla, n-am mai calculat si radicalii
afloarei14:
ms pentru coroana
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Geografie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Informatică,
9 ani în urmă
Studii sociale,
9 ani în urmă