Daca ab-ac=285, iar a=57 atunci b-c este egal cu....
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
ab - ac = 285. Dai factor comun pe a: a*(b-c) = 285.
a = 57 => (b-c) = 285 / a = 285 / 57 = 5.
Deci b-c = 5
a = 57 => (b-c) = 285 / a = 285 / 57 = 5.
Deci b-c = 5
Răspuns de
1
ab-ac=a(b-c) => 57*(b-c)=285 deci: b-c=285:57=5
alitta:
ok!
Alte întrebări interesante
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Geografie,
9 ani în urmă