Limba română, întrebare adresată de ZanaMuzicii1234, 8 ani în urmă

Daca iti place sa citesti , scrie un mesaj pt colegii care nu vor sau nu le place sa citeasca de 10-15 randuri .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pistruiatulmic
6

Răspuns:

Dragi colegi, cititul descuie usi”, te ajuta în viața orice slujba ai avea. Este practic cel mai bun lucru din lume. Nu trebuie luat in exagerare, deoarece, 10 ore pe zi pot strica ochii. Minim3-2 ore pe zi. Sa nu înțelegeți puteți citi orice. Unele cărți sau știri nu sunt tot timpul adevărate, sau bune. Un alt motiv pentru care este bine să citești este că, dacă nu vrei sa citești ,in clasele mari poți da de profesori de română care pot să îți de-a sa citești 2-3 cărți pe saptână, mai ales daca nu vrei sa citești când devi adult nu mai ai timp sa citești, deoarece ai o slujbă, ai facturi, ai copii, ai treburi casnice,etc...

Concluzia finala este cititul deschide minți.


pistruiatulmic: poți te rog să îmi dai coroana?
ZanaMuzicii1234: Buna ! As vrea , dar nu stiu cum. Imi pare rau ! Daca imi poti spune cum sa iti dau coroana , o fac cu rag !
pistruiatulmic: ok, dar văd că ai dat la altcineva
Răspuns de VeveritaZburatoare
1
Dragi colegi cititul este foarte important. Citind aflam multe lucruri noi indiferent de genul cărții pe care o citim. Cărțile ne ajuta sa ,,trăim o alta viața “ intrând in pielea personajului. Cu cat citim mai mult cu atât vom putea citi cursiv, clar, repede. Exista multe cărți din fiecare domeniu astfel va fi ușor sa găsești ceva care îți place și îți face plăcere sa citești. Cu alte cuvinte lectura nu are vârsta și foarte este importantă in viața de zi cu zi.


Sper ca te-am ajutat! Coroana ?

VeveritaZburatoare: Este foarte importantă *
ZanaMuzicii1234: Multumesc mult !
Alte întrebări interesante