Limba română, întrebare adresată de antonica123, 9 ani în urmă

Daca se poate sa m a ajutati cu o descriere de tip tablou
Ce fac mai exact
Scrieti toti pasi ca un ex
Dau 99 de puncte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alimicutza
0
                                                  Iarna in satul meu
                  A sosit iarna cea batrana... Privesc de la fereastra casei cum fulgii mari si pufosi de nea roiesc in vazduh. Stelele cerului isi oglindesc stralucirea in lacul inghetat.Dealurile de argint ce inconjoara satul par a fi niste mari nemarginite , albe si imaculate.Natura se imbata de feerie.
                Dintr-odata , in vazduh apare  infatisare miraculoasa. Este zana Iarna, care danseaza in vazduh cu pufosii fulgi de omat. S-a apropiat de fereastra mea, spunandu-mi sa ma urc pe aripile ei captusite cu argint. Fermecata de frumusetea acesteia, m-am urcat pe aripile ei. S-a inaltat in vazduh. Am mers ceva timp deasupra lumii acoperite cu vesmantul ei cusut  cu migala cu fire de argint, pana am ajuns la palatul ei de clestar. Era atat de frig! Totul era din diamant ! Pe xscarile nesfarsite alunecai atat de tare , ca nu puteai sa ajungi la a treia treapta. Am colindat tara Zanei Iarna. Am zburat pe deasupra norilor, m-a dus in parcul zapezilor, mi-a aratat oamenii gheturilor! Totul era minunat!
                Ceva m-a rupt din lumea aceasta. Mama m-a chemat la cina. Totul a fost doar un vis din care nu mi-as fi dorit sa ma trezesc!
Sper ca te-am ajutat!


Alte întrebări interesante