Daca x² - 6x = -9 , atunci x = ?
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
x²-6x=-9
x²-6x+9=0
(x-3)²
x²-6x+9=0
(x-3)²
filizcherim:
e restrangerea binomului
Răspuns de
2
se poate dupa teorema x1*x2=9 si x1+x2=-6, rezulta ca x=3
sau x2-6x+9=0, (x-3) la patrat=0, respectiv x=3
sau x2-6x+9=0, (x-3) la patrat=0, respectiv x=3
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă