Daca Xsupra 5 = Y supra 6 ; atunci val expresiei A = 6X - 5Y + 2 este egala cu??
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
Faci produsul mezilor = cu produsul extremilor.Adica 6x=5y sau 6x-5y=0
De aici rezulta ca A=2 deoarece 6x=5y
De aici rezulta ca A=2 deoarece 6x=5y
Răspuns de
1
X/5 = y/6 => 6x =5y
6x-5y=0 +2 = 2
A =6x-5y+2 = 0+2 = 2
6x-5y=0 +2 = 2
A =6x-5y+2 = 0+2 = 2
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Informatică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă