Geografie, întrebare adresată de englishlips123, 9 ani în urmă

Dați-mi câteva informatii importante despre țara India la care să se refere la
1* Poziția geografica
2* Numărul de locuitori ai Indiei
3* Obiceiul și traditiile
4* Alte informatii voluntare:^

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Davidpiscot
17
India-Sudul continentului Asia
Numarul de locuitori este peste 1 miliard de locuitori cu o densitate 300 loc/km
Obiceiuri si traditii: Femeile casatorite isi pun acel punct rosu in frunte numit "Bindi" , se imbraca colorat , multe bratari pentru a evitentia iubirea pentru sotii lor.O data cu mortea acelor , "mor " si ele , se imbraca in haine albe, fara bratari ,dulciuri si altele.
Byaha Haath-purificare mintilor si sufletelor copiilor o data cu casatoria.
Tilak -parintii fetei se duc acasa la mirele lor.
Bariksha -parintii fetei arata interesul pentru mirele lor
Alte informatii :  nu este o tara foarte  dezvoltata insa , merge industria cinematografica, industria bovinelor (loc 1) ,bumbac, soia, minereu de fier.
Cateva ae care trec prin India: Krishna, Brahmaputra, Gange,Assan,Godavari.
Orase: New Delhi ( capitala), Mumbai, Calcutta,Jaipur,Hyderabad,Udaipur.

Răspuns de Utilizator anonim
7
                     India
      
         A doua tara ca intindere de pe continentul asiatic,dupa China,India are o forma triunghiulara si se desfasoara intre Muntii Himalaya,in nord ,si Oceanul Indian,in care patrunde foarte mult,in sud.De altfel aproape o treime din limitele sale sunt marine.
 
       Populatia Indiei este de 967,6 mil.loc ,aceasta are aproape 1000loc/km² in litoralul estic al Peninsulei Indiene.Populatia urbana cuprinde numai cu ceva mai mult de 1/4 din intreaga populatie.
 
     In India,vaca este declarata ,,sfanta" si prin urmare aceasta nu este sacrificata.Un obicei popular la ei este calaritul elefantilor si o traditie importanta poate fi considerata purtarea SARIULUI,haina specifica femeilor din India.Totodata o alta traditie este punctul BINDI,punctul rosu din frunte purtat atat de femei cat si de barbati..
 
      India are ca si capitala New Delhi si are o suprafata de aproximativ 3165596km².Are o fauna foarte bogata cu peste 500 de specii de mamifere,peste 550 de specii de reptile si peste 2000 specii de pasari.Fluviile principale ale Indiei sunt:Gange si afluentul sau Brahmapura.Vegetatia este redusa la padurea tropicala,de conifere,savana,stepa cu maracini si vegetatia desertica.Transporturile sunt feroviale,aeronautice,rutiere si maritime.Turismul este facut de:orasele bogate in monumente,statiunile montane si parcurile nationale alaturi de rezervatiile naturale,cu fauna bogata.Principalele orase sunt:New Delhi,Mumbai,Calcutta.



Alte întrebări interesante