Limba română, întrebare adresată de panasescu05, 9 ani în urmă

Dati-mi un scenariu pentru anul nou (o prezentare) urgent am nevoie

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de CrisHD
2
Salvarea Craciunului:Fiicele Mosului: Ei bine, bine ati venit, va vom insoti in lumea lui Mos CraciunMosul: HO HO Ho! Buna ziua fetele mele! Va rog sa le spuneti elfilor sa se apuce de treaba! Scrisorile sunt in sala cadourilor.Fiicele: BineeFiica Bianca: Dicky, ai de facut ceva! Trebuie sa ii indrumi pe ceilalti catre sala cadourilor! Puteti incepe treaba!Dicky: Bine! Acum Incepem!(Gabi)Gicky: SA ne apucam de treaba! Cu totii in catre scrisori!(Mihai)Dicky: In sala cadourilor!!Elfii: Yupyyy!!!! Cadouri, cadouri! Yupyy!
Fiica Oana: Acum noi vom pregati colindele pt Mos!
Fiica Diana: Sa incepem!
......Pe cand elful MYRY pazea cadourile:HR.FHRRR( sforaia) 
Elful Micky: Hei, parca tb sa pazesti cadourile!(Cata)Myry: Off...(Mirica)Micky: Da,offf...Va tb acum sa pazesc si eu cu tine!Mosul:Myry.dupa ce termina elfii pregatirea,sa pui cadourile in sacul meu,iar sacul in sanie!Myry:Da,Mosule!Asa va fi!Fiica Andreea: Acum ca am terminat repetitia va trebui sa vedem ce fac elfii nostri!Fiica Myha: Asa e, sa mergem!Elfi munceau de zor...Trinky: Cadouri...bomboane..delicios...F. Oana: Tinky, termina! Acestea nu sunt pt tine, ci pt ceilalti copii!!Trinky: Bine...Dar stiti de ce primesc copiii cadouri? 
F. Andreea: Da, stim, ei primesc cadouri deoarece sunt cuminti!
Trinky: Si eu nu sunt cuminte?(Nicu)
 
F. Diana si Myha: Ba da esti, dar tu esti elf, ajutorul lui Mos Craciun!
F. Bianca: Asa este, cred ca pt orice copil acesta ar fi cel mai frumos cadou! De a lucra si de a trai in taramul lui Mos Craciun! Este cel mai frumos vis, ce pt unii nu poate deveni realitate!
F. Stefania: Da, tb sa va bucurati deoarece nu oricine are sansa de a fi ajutorul Mosului!Elfii: Ne bucuram! Hip Hip Ura pt NOI! HIP hip ura pt MOS!HIP hip ura pt COPII!!! 
F. Gabriela: Continuati-va treaba!Nu ati terminat!F. Ana: Nu uitati! Impachetati toate cadourile!
F. Loredana: Nu dorim ca vreun copil sa ramana fara cadouri!
 
F. ANA T si Diana Z:Sa inceapa distractia!!!F. Ana: CU totii! Impreuna!
F. Diana Z: La bine si la Rau!
Cu totii impachetam cadourile...
Stefania:Sa pornim!Dubla 2:
Ciucu:Of,Mosul asta!Il invidiez!Candva am fost colegi,dar,din cauza ca el a devenit celebru,si,pe deasupra,foarte iubit de copii,am devenit cei mai mari rivali!Tudor:Lasa,Rege al Zapezii!Am eu un plan!Ciucu:Si care ar fi acela?Tudor:Fii atent!O sa intru in reteaua lui Mos-Craciun si toate scrisorile ce le primeste o sa fie preluate de noi!Facem cadourile dorite de copii si apoi mergem sa punem stapanire pe regatul lui Mos-Craciun!Ciucu:Asa sa fie!Dubla 3Ciucu:Ha,ha,ha!Am ajuns in tara luiMos-Craciun!Haideti sa-l inchidem!Dubla 3Ciucu:Haideti sa intram in casa lui Mos-Craciun si sa-l cautam!Dar ce avem aici?Bradul cu cadouri!Vai,ce bine ca doarme paznicul!Alexandru:

panasescu05: mersi mult imi place !!dar totusi un sfirsit mai bun nu ai?
Alte întrebări interesante