Limba română, întrebare adresată de razvanescucelmaibun, 8 ani în urmă

Dati-mi va rog exemplu de antimodel ca om!Urgent! Dau coroana!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anneandreea03
0

Răspuns:

În opinia mea, fiecare om de pe lumea asta are nevoie de un model de viață, există cineva acolo care te îndrumă pentru un model în viață.Nu trebuie mereu să copiezi pe orice..

În primul rând,există foarte puțini oameni care se implica în dezvoltarea noastra, în afara familiei, iar daca avem acest gen de oameni in jurul nostru, ar trebui să ne consideram norocosi.Modelul demn de urmat in viata il putem regasi într-o singura persoana sau il putem construi din cele mai bune fragmente ale diferitilor oameni.Consider, ca idealul nostru nu poate fi intruchipat doar într-o singura persoana. Este nevoie de mai multe si de cele mai bune. Un prim model reprezinta parintii nostri, dupa care ne ghidam in viata datorita educatiei primita de la ei.Nu tot ce auzim sau vedem este intotdeauna cel mai bine. De-a lungul timpului, mass-mediane- a impus ca modele „vedetele” promovate datorita aparitiilor negative, care nu multi o percep ca fiind asa.Nu conteaza cat de bine esti imbracat, sau care sunt ultimele gadget-uri achizitionate.Model in viata ne este, in primul rand, o persoana care are..

În al doilea rând, există oameni care reusesc sa vada frumosul in orice, sa salveze o situatie dificila cu un zambet pe buze si care nu se lasa intimidat de o vorba jignitoare aruncata la intamplare.Sunt acei oameni care ne incurajeaza sa mergem mai departe orice ar fi.Pentru o dezvoltare personala cat mai buna, avem nevoie de modele in viata pentru a ne trasa conturul ideilor, conceptiilor referitoare la viziunea asupra vietii.

Concluzie, niciodată nu trebuie să asculți de vorbele scoase pe gura de lumea care are o gândire proastă asupra ta.

Explicație:

(SPER CĂ TEAM AJUTAT)


razvanescucelmaibun: Da gen un om important personaj animat
Alte întrebări interesante