Franceza, întrebare adresată de cineva2319, 8 ani în urmă

Dau 10 puncte si 5 stele !

Vreau o compunere in franceza despre familia noastra
(eu, frate, mama, tata, si bunicii)

Repede !!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marianmihaita
3

Explicație:

Ma famille est composée de quatre membres: ma mère, mon père, ma sœur et moi. Ensemble, nous formons une famille heureuse.

Ma mère est professeur d'allemand au lycée Mihai Viteazu de Bucarest. Elle adore travailler avec les enfants, et les enfants l'aiment parce qu'elle est une bonne enseignante et ne donne généralement pas de mauvaises notes. À la maison, ma mère et ma sœur me traitent de la même manière que tous ses élèves quand il s'agit de l'école. Elle vérifie nos leçons et nous fait apprendre, car, dit-elle, sans école, un homme ne peut rien accomplir dans la vie. En tant que parent, ma mère est un homme extraordinairement bon, elle ne discute pas avec moi, sauf quand je fais quelque chose qui sort de l'ordinaire. Ma mère est aussi une bonne femme au foyer, surtout pour les sucreries. Faites de délicieux gâteaux!

Mon père est ingénieur dans une entreprise de construction. Il travaille beaucoup, du matin au soir, c'est pourquoi il ne rentre pas tôt à la maison. Je passe mon temps avec lui, surtout le week-end. Puis on va pêcher ensemble, sur l'étang près de la ville, on va au stade pour les matchs de foot de l'équipe locale. Lorsque le temps le permet, nous faisons également des excursions en montagne, surtout en hiver, pour skier. Mon père est un grand skieur! Il m'a également inculqué l'amour de la montagne et la passion du ski.

Ma sœur est plus jeune que moi et élève de deuxième année. J'ai souvent la tâche de l'aider dans ses cours. Cela ne me dérange pas et chaque fois qu'elle me demande de l'aide, je suis avec elle et j'essaye de l'aider. Parfois, je me demande à quel point ce serait bien si j'avais un frère aîné avec moi tout le temps.

Les quatre membres de la famille forment une famille unie et essaient de profiter du temps passé ensemble. Surtout le week-end, nous sommes inséparables. Selon la saison, nous partons en excursion à la montagne, à la mer ou à la campagne avec nos grands-parents. J'ai même été à l'étranger. Je pense que le plus beau voyage avec ma famille a été à Disneyland en France. C'était un voyage de conte de fées que je n'oublierai jamais.

Je suis très fier de ma famille et je souhaite à tout le monde d'avoir une telle famille.

Traducere : Familia mea este formată din patru membri: mama, tata, sora mea și eu. Împreună formăm o familie fericită.

Mama mea este profesoară de limba germană la Liceul Mihai Viteazu din București. Ei îi place foarte mult să lucreze cu copiii, iar copiii o îndrăgesc pentru că este o profesoară bună și nu obișnuiește să dea nota mică. Acasă, mama mea behaved cu mine și cu sora mea la fel ca cu orice elev de-al ei, Când vine vorba de școală. Ne verifică lecțiile și nu pune să învăț, deoarece, spune ea, fără școală un om nu poate realiza nimic în viață. Ca părinte, mama este un om extraordinar de bun, nu mă ceartă, atunci atunci cand fac vreo năzbâtie ieșită din comun. Mama mea este și o bună gospodină, mai ales pe parte de dulciuri. Face niște prăjituri delicioase!

Tatăl meu este inginer la o firmă de construcții. El muncește foarte mult, de dimineața Până seara, motiv pentru care nu ajunge devreme acasă. Cu el îmi petrec timpul mai ales la sfârșitul săptămânii. Atunci mergem împreună la pescuit, pe balta din apropierea orașului, mergem pe stadion la meciurile de fotbal ale echipei din localitate. Atunci cadd timpul îi permite facem și excursii la munte, mai ales iarna, pentru a schia. Tatăl meu este un schior grozav! Mi-a insuflat și mie dragostea pentru munte și pasiunea de a schia.

Sora mea este mai mică decât mine și elevă în clasa a II-a. Mie îmi revine de multe ori sarcina de a o ajuta la lecții. Nu mă supăr pentru acest lucru și ori de cate ori îmi cere ajutor sunt alături de ea și încerc să o ajute. Uneori mă gândesc ce bine ar fi fost dacă aș fi avut și a avut o frate mai mare care să fie alături de mine tot timpul.

Toți cei patru membri ai familiei formăm o familie unită și încercăm să ne bucurăm de timpul petrecut împreună. Mai ales în weekenduri sunt de nedespărțit. În funcții de sezon, mergem împreună în excursii la munte, la mare sau la țară la bunici. Am fost clar și în străinătate. Cred că cea mai frumoasă excursie cu familia mea a fost în Franța la Disneyland. A fost o excursie ca-n povești pe care eu nu o voi uita niciodată.

Sunt foarte mândru de familie mea și le doresc tuturor să aibă o astfel de familie.


cineva2319: si traducerea trebuie
marianmihaita: o traduci si tu pe google translate ;)
cineva2319: da, dar am multe teme
cineva2319: trdu o si tu ca ti dau 5 stele
marianmihaita: gata
Alte întrebări interesante