Limba română, întrebare adresată de 11100p, 8 ani în urmă

Dau 50 de puncte si o coroana daca imi redactati o compunere de minim 15 randuri cu titlul "O plimbare in padure"

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alepuneintrebari
1

O plimbare în pădure

Într-o zi de vară, eu şi prietenii mei am mers în pădure. Acolo era foarte frumos. Florile erau frumoase şi brazii verzi deschişi.

Dintr-o dată se aude un zgomot ciudat.

Era ceva ce nu am mai auzit vreodată. Era ca un muget.

Prima dată am crezut ca e o ...vacă. Nu. Era un elan rănit. Eu și cu prietenii mei ne-am apropiat de el. Noroc cu unul dintre prietenii mei. El este foarte grijuliu .

A luat un bandaj din rucsac și i l-a pus pe picior. Elanul părea că e mai fericit ca niciodată. Și uite așa ne-am întors acasă şi noi. Le-am spus părinţilor întâmplarea noastră şi eram şi noi fericiţi.

SFÂRŞITUL POVERSTIRII!

SPER CA TIAM FOST DE AJUTOOR!!!


11100p: Multumesc!
Răspuns de Utilizator anonim
1

                       O plimbare in padure

  Am o mare pasiune pentru bicicleta si vara cand caldurile sunt inabusitoare prefer sa ma plimb prin racoarea invaluitoare a padurilor. Mai greu pe zaduful ala sa ajung pana la ele dar o data ajuns ... parca intri in rai. Aerul curat si puternic, mirosul suav de lemn umed si frunze ravasite iti  patrunde pe nari dandu-ti parca o putere nebanuita. Triluri de felurite pasari iti incanta auzul cu nestemate de glasuri multicolore. Cate o raza plapanda de soare scapa prin frunzisul de smarald luminind ca niste degete care iti arata pe unde sa mergi. Ma afund tot mai mult, lasand in urma vapaia soarelui, simtindu-ma ca un explorator intr-o expeditie misterioasa. Doua urechi lungi, un ghem de blana .. Un iepure se uita mirat la mine ... Mai traziu dau de ochii catifelati ai unei caprioare sau de coada stufoasa a unei cumatre roscate plecata la plimbare sa mai pacaleasca un urs.

 Dupa ore de plimbare ma intorc uitandu-ma peste umar la splendoarea misterioasa a padurii .. O noua zi s-a terminat ...

  Ramai cu bine draga padure ..

Alte întrebări interesante