Limba română, întrebare adresată de papilon20000, 9 ani în urmă

Dau 50 pc!! Ajutati ma !!
Alcatuieste o compunere de 150-200 de cuvinte cu titlul Balul florilor de toamna in carr sa utilizezi figurile de stil si imagini artistice( sa folositi personificarea si epitetul)
Dragonul de gheata nu a fost invitat la bal ,asa ca se vrea sa le strice tuturor petrecerea, aducand frig.Alcatuieste o compunere de 150-200 de cuvibte in care sa respecti urmatoarele cerinte
A) Naratorul sa fie Dragonul de gheata
B) compunerea sa contina dialogul
C) sa folosesti un compunere 3 comparatii
D) sa i dai un titlu neobisbuit!


Selinia: Te ajut eu

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Selinia
13
În timpul în care ajunsesem la palat toate florile se veseleau. Flori care mai de care îmbrăcate în rochii lungi, din mătase împodobite cu cele mai scumpe diamante dansau vals alături de partenerii săi .Mi se părea că mă privesc toți cu un fel de ironie , deoarece n-am fost invitat la bal. Asta ma mîniat şi mai mult . Așa ca mam năpustit asupra regelui Trandafir şi reginei Crizantema . Ei văzîndu-mă au rămas încremeniți . Atunci eu le-am spus:,, Cum puteți voi , niște biete flori , să mă tratați ca pe un gunoi , neinvitîndumă la petrecere .Ați uitat că eu ar fi trebuit să fiu regele acestui ținut, iar trandafirul ăsta mi la furat? ,,Dragon de Gheață , te rog să te liniștești noi țiam trimis scrisoarea şi nu pot înțeleg Cum nu a ajuns la tine, mia răspuns nesimțitul rege. ,, Nu vă cred , iar pentru asta peste voi se va abate frigul iernii " . ,, Te rog nu fă ăsta !" Nici nu am stat să ascult plecând cu inima îndurerată de la palat.

papilon20000: Ms
denisarosu2005: titlu ?
georgescualexan3: Titlu?
rotarualex524: geniala ms mult , imi vine sa te pup , e 10 si in urmatoarele 2 ore plec la scoala , asa ca m-ai salvat
cindeacristina1: Eu ti-aș fi dat 10000000000000 puncte este cel mai interesant raspuns felicitari ! Esti foarte inventiva! Bravo! De o mie de ori bravo si felicitari!
Selinia: Mersi mult
Selinia: Pentru aceste comentarii frumoase :-D
Alte întrebări interesante