Limba română, întrebare adresată de alina0908, 8 ani în urmă

Dau 80 de puncte!
Ma ajuta cineva cu o compunere reflexivă intitulata " Cine sunt eu?".
Va rog mult, si imi trebuie urgent!♥️​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de BieEnglishSpeaker1
1

Sunt un copil cu drepturi și obligații, mă numesc...(nume), am...(ani), și stau în...(unde locuiești), cetățean al...(țara), astea sunt datele din acte, dar eu cu adevărat am anumite calități ce nu sunt pe hârtie ci în inimă cum ar fi.....(ce îți place, ce calități ai, defecte, păreri, familia ta etc.)

Asta sunt eu cu adevărat! (sper că nu-i prea scurtă)

Răspuns de alexandramusat1208
2
Multi oameni s-ar descrie ca perfecti,amuzanti etc.Eu nu ma consider diferit(ă) de ceilalti dar am anumite calitati care ma reprezinta:( enumeri tu).Este adevarat ca multi oameni se lauda singuri, si nu tin cont de parerile celorlalti despre ei, dar eu consider ca nu exista un om perfect, care sa le stie pe toate, exista doar oameni cu diferite trasaturi,activitati care ne fac sa parem speciali si diferiti unii de ceilalti. Multi ma considera inferior(ă) deoarece sunt diferita, dar totusi unica, dar eu nici nu-i bag in seama. Eu sunt eu si sunt mandra de asta, si niciodata nu ma voi compara cu alti oameni.


Asta a fost inspiratia mea, poate poti unii ideile mele cu ideile celorlalte raspunsuri.

Succes!

alexandramusat1208: Mai adaug ceva: Eu sunt unul dintre oameni carora nu le pasa daca oameni ma cred inferioara din cauza defectelor pe care toti le avem, dar diferite.
BieEnglishSpeaker1: super
Alte întrebări interesante