Limba română, întrebare adresată de ioneteemilia00, 9 ani în urmă

Dau 99 de puncte celui care se încumetă să-mi facă și mie acest exercițiu la română!
Zice :
Imaginează-ți că există viață pe alte planete; scrie un text de 8 - 10 rânduri, în care să descrii viața de pe o altă planetă, în viziunea ta!


ioneteemilia00: n-am dat eu raport
cerchezflorina: Da cine?
moisamoisa: eu ma
Mariutzacool: de ce? :|
moisamoisa: ca va certati
Mariutzacool: nu ai voie sa raportezi niste raspunsuri bune doar pt ca asa ai vrut tu -_-
gfdg: Mariutzacool mi se pare ca raspunsul tau este foarte bun! Nu meritai reportata ca buz!
cerchezflorina: Da
gfdg: Mi se pare ca cel mai bun raspuns este al Mariutzeicool. Asta e parerea mea

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Mariutzacool
1
Dupa parerea mea, eu imi imaginez viata pe alte planete ca fiind foarte interesanta, desi stiintific nu este posibila. Cred totusi ca in viitorul apropiat, vom avea mijloace de transport ( avioane) pentru a merge de exemplu pe Marte. Vom putea locui pe 2 planete, Terra si Marte, sau Saturn. Tehnologia va avansa, vom putea vorbi de la o planeta la alta si vom avea masini ce zboara. Incetul cu incetul, eu cred ca vom putea avea planetele pe care le dorim , sa le populam (intrucat locuitorii Terrei vor fi din ce in ce mai multi) , cu conditia ca traiul de pe planeta respectiva sa fie cat mai bland si suportabil.
Răspuns de dianaandreeaso
1
 pe marte ,viata ,ar putea fi  inexistenta ,dar,de fapt ,exista"omuletii rosii" .totdeauna ei se infructa putin cate putin din planeta  si rareori chiar pe ei.unii au trei ochi ,altii patru,iar unii sunt chiar ciclopi.pretutindeni vezi un oras de extraterestii de culori diferite.limbajul lor de extraterestri seamana cu cel al analfabetilor .casele lor sunt facute din lucruri,pentru ei ,comestibile

moisamoisa: gta
Alte întrebări interesante