Limba română, întrebare adresată de ramoramonika25, 9 ani în urmă

Dau 99 puncte! Realizeaza o compunere de 25-30 randuri cu titlul " Daca as fi vrajitor pentru o zi ''
Dau coroana celui mai bun raspuns!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de koinaca
4
   Eram fericita. Extrem de fericita. Aveam, pentru o zi putere nelimitata, sa fac tot ce vreau. Ma intrebam ce pot sa fac, cum sa ma folosesc de asta, dar tot ce gandeam era in folosul meu.
   Ma gandeam ca o sa arat puterile colegilor, astfel m-am gandit sa merg la scoala calare pe o matura zburatoare. Ce cliseu, dar chiar asta am facut. Toti colegii mei erau atenti la un joc, in timp ce eu ma asezam in banca. Doar unul singur a observat, zicand ca nu a auzit usa.
   Prima ora aveam romana, iar doamna profesoara ma asculta la o compunere. Dintr-o data, au inceput sa cada buretii, cretele si sa se miste bancile. Dar ceea ce ma amuza cel mai mult este catalogul care nu avea stare. Toti am inceput sa radem deoarce doamna profesoara incerca sa prinda catalogul. Dupa ce m-am oprit din ras, m-am gandit sa opresc toat circul acesta.
   Aveam o putere provizorie si cu durata
limitata,dar stiam eu rostul acestei puteri? Incet,incet, incepusem sa fiu speriata, aveam puterea, eram vrajitoare pentru o zi ...dar nu stiam ce si cum sa vrajesc..asa ca ..m-am bucurat atunci cand am scapat de acest "dar".
Alte întrebări interesante