Ed. tehnologică, întrebare adresată de ionelavioleta, 8 ani în urmă

dau corana, 30 puncte, îmi trb repedee​, (casiera la lidl

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de laviniafrunzuca
0

Răspuns:

Eu cred că se caracterizează prin:

1.Paragrafele scurte și concise

2.Corectă din punct de vedere ortografic și al puctuației

4.disponibilitate pentru interviu.

Explicație:

Nu știu dacă sunt chiar astea,dar sper că ți-am fost de ajutor!!


ionelavioleta: okei
laviniafrunzuca: Pai eu cand voiam sa dai sa-l editez,imi aparea "raportat"
laviniafrunzuca: Dar nu conteaza.
ionelavioleta: nj
ionelavioleta: poate a dat altcineva
laviniafrunzuca: Bună ziua!Aș dori să mă angajez cu postul de manager.Aș fi foarte fericită dacă mi-ați oferi acest post.Mă descurc la lucrurile care au legătură cu managerii.Aș lua acest post în serios și nu aș renunța la el după câteva zile de muncă.Am timp și pentru interviu de angajare.Atunci când nu pot veni la muncă,vă voi suna ca să nu mă așteptați ore întregi.
ionelavioleta: ms mult
laviniafrunzuca: Dar dacă este vorba de casier la lidl poți să pui la sfârșit "M-aș împăca foarte bine cu clienții,iar atunci când nu găsesc ceea ce doresc,le arăt cu mare plăcere unde trebuie să plece ca să găsească acel lucru"
ionelavioleta: ok ms
laviniafrunzuca: Cu plăcere!
Răspuns de ioanabv87
1
Stimate domn!
Va adresez aceasta scrisoare de intentie ca raspuns la anuntutl dumneavoastra pentru postul de casier pe care il aveti in companie.
Am absolvit ........
Sunt o persoana dinamica, cu aptitudini foarte bune de comunicare , dobandite in experienta mea, responsabila, hotarata, interesata in perfectionarea mea in domeniul economic. Imi doresc sa am sansa de a lucra in compania dumneavoastra unde as putea sa imi pun in valoare capacitatile intelectuale si experienta acumulata ( conform CV anexat) pentru a indeplini sarcinile si scopurile companiei, cat si pentru dezvoltarea carierei mele .
Daca veti considera ca motivatia si calificarea mea sunt oportune pentru obtinerea unui loc in cadrul companiei dumneavoastra, sunt disponibil in orice moment pentru a fi contactata in vederea discutarii detaliilor unei posibile colaborari.
Va multumesc !
Alte întrebări interesante