Limba română, întrebare adresată de catalina56, 9 ani în urmă

DAU COROANA +20DE PUNCTE VA ROOOG face.ti o compunere de 15-30de randuri in care sa apara un personaj indragit. Compunerea trebuie sa fie narativa si sa aibe dialog.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bxjsoaiqzbxi
0
Un personaj din cărțile pe care le-ai studiat la școală sau un personaj care Ti-a plăcut ție dintr-o carte citita de tine ?

catalina56: aaaaa
catalina56: astept
bxjsoaiqzbxi: personajul pe care l-am ales este Vitoria Lipan, personajul principal al romanului Baltagul. Pe când eram la moara de la coltul orașului, pe drum zăresc o femeie frumoasa ca soarele și înaltă ca bradul . Pentru prima data am simțit fluturi în stomac. Mă arnjez, îmi dau seama ca
bxjsoaiqzbxi: Mă aranjez , îmi parul pe spate, îmi aranjez sacoul și cu inima în gat mă duc la ea sa o întreb Cum o cheamă.- Sărut mana doamnă, mă numesc Lica Samadau, cu ce treaba pe la moara asta sărăcăcioasa? - Bună ziua , mă cheamă Vitoria Lipan, am venit ca sa macin niște saci de porumb . -și a-ti venit așa singurica, sau.... - Nu, sunt cu cei doi copii ai mei Ghiorghita și Minodora. discutam noi așa și simțeam ca mă indracostesc nebunește de ea .
bxjsoaiqzbxi: - Dar dumneavoastră?
bxjsoaiqzbxi: -Eu am venit sa discut cu proprietarul morii. Femeia ajusese la concluzia ca putem sa facem o familie, după ce si-a pierdut soțul. Așa ca ne-am căsătorit și am făcut un copil frumos pe care l-am numit Ion.
bxjsoaiqzbxi: Gata! !!
catalina56: multumesc muuult
catalina56: sper sa ii placa profei
bxjsoaiqzbxi: O sa -i placă
Alte întrebări interesante