Limba română, întrebare adresată de rigopolalexandra, 9 ani în urmă

DAU COROANA!
3/133 Ai putea sa petreci o noapte intr-o casa bantuita? Argumenteaza-ti raspunsul.
Da, as petrece o noapte intr-o casa bantuita, deoarece..........................................................................................

Nu, nu as petrece o noapte intr-o casa bantuita, deoarece........................................................

4/133 Cum iti imaginezi ca arata o locuinta bantuita? Realizeaza o scurta descriere de 5-7 randuri.
6/135 Povesteste o intamplare petrecuta in timpul unei expeditii in Sahara, dupa ce ai descoperit ca nu mai ai apa la tine.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
11
Da as petrece noaptea intr-o casa bantuita deoarece ar constitui o provocare pentru mine. Numai denumirea de ''casa bantuita'' reprezinta deja o curioazitate pentru orice om. As vrea sa vad care este de fapt proportionalitatea intre mit si adevar. Eu cred ca exista astfel de locuri dar nu am avut niciodata certitudinea existentei lor. Asa ca , imi incerc rezistenta inimii, la propriu. 
4/ 33
O casa bantuita? Nimic mai tulburator: geamuri si usi care se inchid si se deschid singure, lumini alternative in toate camerele, soapte si rasete inspaimantatoare. 
6/35
Sa ramai fara apa, e infricosator. Mai infricosator decat sa intri intr-o casa bantuita. In Sahara, un loc arid si mistuitor unde caldura topeste tot ce intalneste in cale, apa este o comoara pretioasa pe care cu greu o poti gasi. Si iata-ma aici fara o picatura de apa , insetat , cu gatul aproape uscat si privind in jur imensitatea de nisip arzator. Ce pot face? In ptimul rand imi  intaresc psihicul ca sa reziste ideii ca nu am apa. Imi acopar corpul cu panze albe care sa indeparteze arsita si caut o oaza unde pot gasi o picatura de apa. Mi-a mai venit o idee....urmaresc animalele insetate si ele, care cunosc mai bine drumul catre esenta vietii... merg dupa ele, ma tarasc, lupt sa supravietuiesc....

rigopolalexandra: Mai poti spune inca 2 sau 3 propozitii la 4/133?
Utilizator anonim: Sigur - aici
rigopolalexandra: Ok
Utilizator anonim: Oriunde te uiti pe pereti apar litere scrise cu sange purtand mesaje inspaimantatoare: '' te urasc'', '' razbunare'', sau cruci cu insemne bizare. Cand vrei sa iesi usile se blocheaza singure si te lovesti de pereti. Parul ti se zbarleste si ai vrea sa fugi dar voci tragice iti cer sa ramai.
Utilizator anonim: mai am putin trimit acum
rigopolalexandra: Ms
Utilizator anonim: Refuzul tau e primit cu aruncarea diverselor obiecte din camera: o vaza iti zboara pe deasupra capului, cartiel se pravalesc in drumul tau impiedicandu-te sa inaintezi.E casa groazei la propriu si ai da orice sa iesi de acolo.
rigopolalexandra: ms mult
Utilizator anonim: Asta e te-am introdus intr-un film de groaza....cu placere
Alte întrebări interesante