Limba română, întrebare adresată de danungureanuMrDark, 9 ani în urmă

Dau coroana!! ajutor repede scriti mai mult si mai frumos
Compunere:De ce trebuie sa citim!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de n546368
0
De ce trebuie sa citim, oare?
 Din spusele adultilor si oamenilor cu experienta cititul te ajuta in multe lucruri, desigur iti dezvolti vocabular, iti imbunatateste concetrarea si disciplina si pot sa continui asa mult si bine.
 Dupa cum am spus mai sus cititul ne este benefic, dar mai  bine ne uitam la Acces direct, pentru ca putem afla multe chestii interesante care ne informeaza in legatura cu starea natiei. Pot spune ca emisiunile de noapte, au un scos educativ, intrucat noi observam diversi indivizi care au un comportament ciudat, putem spune scarbos, iar de acolo noi putem ajunge la un gand, nu trebuie sa ajung asa. Internetul este o alta arma care distruge cititul, internetul te poate face sa ''citesti'' o carte in doar cateva ore, privind un film, decat sa stai 2-3 zile sa-ti arunci ochii printr-o carte groasa.
  In concluzie cititul poate fi pacalit foarte usor, dar in acelasi timp ne poate si distruge, daca exageram desigur si deviem de la CITIT in alte parti. 
   Tocmai am observat ca este ora 8, eu o sa inchei aici tot ce am avut de spus pentru ca nu mai ma pot intinde avand in vedere ca in cateva minute incepe un meci de fotbal care poate sa-ti aduca niste informatii interesante cu carte te poti lauda prietenilor tai, desigur daca ei n-au urmarit meciul, iar daca echipa pe care o sustii castiga este ceva foarte extraordinar, un sentiment de mandrie in fata tovarasilor.
Alte întrebări interesante