Limba română, întrebare adresată de raulcristian2004, 9 ani în urmă

Dau coroana alcaltuiti o compunere de 15-20 randuri cu titlul o zi din viata mea la batranete

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iolandadaniela
2
 eu candva eram tanar ,dar acum sunt un mos cu barba mare dar lucrul care ma intinereste este nepotelul meu erik care in vacanta de vara vine si ma viziteaza .eu ma numesc  mihai si mai am o nepotica pe care o iubesc atat de mult  dar si ea vine in vacanta de vara ,ca sa , se joace cu eric . sotia mea se numeste olga  si face niste fursecuri minunate iar copiii cand sosesc de la  joaca sunt tare incantati caci ei au gasit un catelusi foarte dragut. copiii ii intrebara pe bunici putem sal pastram,putem??
 iar eu si sotia mea  desigur ca am primit catelusul . sosira dimineata si copii cer mancare pentru catelus  . ei il iubesc atat de mult pe catelus incat cand sa terminat vacanta de vara lau loat la bucuresti cu ei  .iar acum bunicuta olga si bunicul mihai ii saruta pe  frunte pe copii si le zise* sa aveti  grija de voi bunicul si bunica va iubeste ne vedem la vara
 zise copii* da o sa avem grija de noi .va iubim. dragi nostri nepotei au plecat iar eu si olga le*am dat fursecuri si dulceta .
acum olga si  mihai stu afara pe scaune si se plang ca le*au plecat nepoti 
 
 o zi din batranetea mea

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 














Alte întrebări interesante