Limba română, întrebare adresată de alissmarrie356, 9 ani în urmă

Dau coroana!! Alcătuiți o compunere IN CARE SA POVESTITI O INTAMPLARE REALA SAU IMAGINARA PETRECUTA IN RECREATIA MARE(adică în pauza mare de la școala)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ajutatoarea5000
0
eram in pauza și întâlnesc cu cea mai buna prietena a mea Simi povesti că in școală să deschis iarăși biblioteca scoli.Eu cu ea când am ajuns acolo mirosea a cărți noi și curate .Erau puse in mobila puse toate și șterse de praf.Eu îmi luasem o carte despre pirați din caraibe și prietena mea luase una cu Hensal și Gretel . Nu vroian sa plec pentru vroian sa mai răsfoiesc și să găsesc alte cărți .Doamna bibliotecara îmi spuse că fiecare carte are ceva in comun că fiecare are un început și un sfardit și mai ales că toate aventurile din cărți au început cu comunicarea dintre ei .Eu plecasem pentru că de sunase și trebuia să ne ducem in clasa.
Sper sa te fi ajutat nu uita sa te abonezi și să dai mulțumesc paaaaa.
Răspuns de freza2
0
Suntem la scoala si s-a sunat de iesire.Este pauza mare si eu cu Mihai ,amicul meu mergem afara si dintr-un copac A zburat o bufnita cu ochii mici si foarte mica. Am mers acolo si am vazut ca in afara de bufnita care a zburat ,mai erau încă 5. Mihai a strigat in gura mare:
-Veniti aici copii!Sunt 5 bufnite aici.
-Bine venim acum, zisera copiii.
Au vazut bufniteke si s-au minunat si ei.Apoi Mihai s -a dus si a chemat toti profesorii scoli sa vadă bufnitele.Profesorii au vazut bufnitele si au zis:
-Cine a vazut aceste bufnite, îi vom dă 10 la Biologie.
Eu si Mihai am zis ca noi le-am vazut.
Profesoara ne-a dat cate un 10 fiecaruia.
Si asa s-a încheiat aventura noastra!
Succes la scoala!

Alte întrebări interesante