Limba română, întrebare adresată de gheorghealexandra16, 8 ani în urmă

Dau Coroana!!!
Am nevoie sa ma ajutați sa rezolv aceasta tema! Multumesc!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mmiuta91
1

Răspuns:

Parerile mele

Dupa parerea mea,ar trebui sa vizitam Romania atat cat putem. Ar trebui sa o studiem si sa mergem in diverse locuri. Bine inteles ca nimeni nu ar putea calatorii prin toata Romania,decat daca are foarte putina treaba. Insa este bine totusi sa ne interesam deoarece,noi lovuim in aceasta tara si este bine sa aflam diverse lucruri interesante sau mai putin interesante despre locul in care traim.

In al doilea rand,in viata aceasta,o sa ne izbim ne multe lucruri care au un semn de intrebare cum ar fi ,,Unde a locuit Ion Creanga" si este bine macar sa avem o idee despre ce vom spune sau vom scrie.

In al treilea rand,ganditiva ca atunci cand vom fi mari si vom avea copii sau nepoti,ei o sa gina la noi si o sa ne intrebe unde este situat Brasovul,iar noi din moment ce nu o sa-i putem spune ,,nu stiu" ca ne-am face de rusine mai bine am spune ce am cercetat in anii trecuti . Normal ca nici-un om nu v-a stii toata Romania pe derost si chiar daca a invatat-o in tinerete,ecista posibilitatea sa mai si uiti.

Iar in al patrulea rand,putem spune ca pe perioada scolii,pentru a lua note mari,trebuie sa stim cat de cat Romania mai ales pentru Geografie.

Orice ar fi,noi ar trebui sa stim unde ne aflam si sa avem o micuta idee despre ceea ce se afla in Romania si sa stim cam pe langa cine suntem situati. Mai ales ca noi,cand vom merge in vacante,trebuie sa stim incotro ne indreptam,penteu a stii unde sa ajungem.

Succes la invatarea Romaniei,copii! Si bafta multa!

Sper ca te-am ajutat!


gheorghealexandra16: Multumesc foarte mult!!!
Alte întrebări interesante