Limba română, întrebare adresată de aadina0141, 9 ani în urmă

DAU COROANA!
Buna, am nevoie de un monolog descriptiv despre vedeta mea preferata (Shawn Mendes).. ma puteti ajuta?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
6
Shawn Mendes 
Monolog descriptiv 
Shawn Mendes este un cantaret  ,in varsta de 18 ani , ce are mare  succes in lume .Este talentat  ,are ureche muzica si o voce de aur  , se poate spune .El poate vorbi fluent 3 limbi ,acestea fiind limba engleza , franceza si portugheza .El s-a nascut in Canada . Are o sora in varsta de 13 ani .El mai este si compozitor .
Bafta!

KiraWolf: + ceva de genu : as vrea sa-l vad in realitate,etc
aadina0141: Multumesc❤
Utilizator anonim: cu drag
Răspuns de gabriela2203
5
Shawn Peter Raul Mendes este un cantaret canadian care a devenit peste noapte un megastar,postand pe aplicatia Vine un video cu el cantand.
Cu toate ca mana lui ,Karen, este din Anglia ,iar tatal sau ,Manuel, este din Portugalia, Shawn s.a nascut in Pickering,Ontario in Canada pe data de 8 august 1998 , avand varsta de doar 18 ani.
In scoala, Shawn era un copil atletic, acesta jucand in echipa de hockey ,dar pe de.o parte era atras de muzica , invatand sa cante la pian si chitara urmarind videocliupuri de pe aplicatia youtube.
In 2014 , Shawn a semnat foarte entuziasmat cu Island Record ,iar managerul sau Andrew Gertler l.a ajutat pe acesta sa devina un cantaret de succes. In iunie 2014, Shawn a lansat melodia "Life of the party" care a devenit hit intr.un timp foarte scurt.
Mendes a batut recordul, fiind cel mai tanar cantaret in top 25 la Billboard Hot 100 la doar 15 ani.
Dupa ce a semnat cu Island Records , Shawn a fost membru al formatiei Magcon impreuna cu alte celebritati din mediul online.
Succesul lui s.a marit dupa ce a parasit trupa Magcon si a lansat albumul Handwritten in aprilie 2015 ,apoi Illuminate in septembrie 2016 , fiecare album avand propriul World Tour , in care cantaretul a sustinut concerte in intreaga lume.
Aceasta este povestea tanarului Shawn Mendes , care speram ca ne va uimi pe viitor cu albumele si melodiile sale.

gabriela2203: Scuze pentru greselile gramaticale
Alte întrebări interesante