Dau coroana celui care raspunde primu
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
ionbianca880:
Cum de ti.a dat 7 supra 3 radical din 3 - radical din 3 supra 2?
Răspuns de
1
a = ( 2/√3 - 3/2√3 +1/3√3 ) : 5/√3
a = 5/6√3 × √3/5
a = 1/6
a^-1 = 1/6^-1 = 6 deoarece orice expresie ridicata la puterea -1 da întotdeauna inversul ei.
a = 5/6√3 × √3/5
a = 1/6
a^-1 = 1/6^-1 = 6 deoarece orice expresie ridicata la puterea -1 da întotdeauna inversul ei.
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă