Limba română, întrebare adresată de alex000914, 8 ani în urmă

Dau coroana!

Compunere 25 randuri cum mi am petrecut zilele in care am stat in casa (carantina) ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de girltroll16
9

Răspuns:

Zilele in carantina

Începutul carantinei nu a fost fericit,deoarece am înteles ca o perioada de timp nu voi merge la scoala.Dar nu am înțeles că e începutul.

Nu m-am plictisit,doarece am citit,am desenat,am cantat si multe altele!Fiindca mama a fost acasa,am avut cu cine vorbi,juca.

Toate știrile erau despre CoronaVirus.Mereu auzind denumirea acesti boli imi sareau lacrimile imaginare.Dar ma faceam fericit inapoi,deoarece stiam,ca toti sunt langa mine si sunt bine.

Dar totusi,era o plictiseala mare.Am vazut ce fac si altii,deci e clar,am facut si eu experimentele in carantina prin casa.Incercam sa ies afara,dar prin alta metoda din pacate.Ultima idee era numai sa-mi imbrac: caciula,scurta,ghetele si sa ies la balcon.Imi amintea multe amintiri cum ieseam si ma primblam cu prietenii mei.Stiu,se vedea aiurea de la a 3-a vedere,dar mie imi era bine.

Acum voi incepe cu mare durere parte rea.Numai aprindeai televizorul si toate stiripe erau despre acest virus,despre morti.Dar ei ziceau ca va fi totul bine,dar nu credeam.In sine,ma rugam sa fie totul bine,si sa scapam de aceasta nevoie.

Partea hazlie a fost ca am reusit sa fac cam multe experimente,glume si multe altele.Dar cam nu era placut cand parintii la sfarsit uneori ma certau.

Uneori stand culcat in pat,ma gandeam la diferite.Faceam glume la care ma randeam numai eu,iar de la alta vedere,era apsurd.

Deci la sfarsit,nu pot zice ca am petrecut carantina urat,dar dor de scoala am avut.Sper ca carantina,nu va mai reveni,ci sa dispara ca o amintire urata.


alex000914: o sa iti dau coroana peste cateva ore
girltroll16: ok
Alte întrebări interesante