Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

dau coroana daca e buna compunerea ,!!!!!!!! o
compunere cu titlul primavara să folosești descrierea să aibe in jur de 90-100 de cuvinte si sa fie despre ultima luna a primăveri lună mai . va rog ajutatima

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2
                                                Sfarsitul primavarii



       A inceut ca o fantasma neintalnita pana acum. Primavara ne-a bucurat si ne bucura in continuare cu multa bucurie. Sufletul meu priveste cum timpul se scurge si simte ca primavara v-a trece.
      Acum este sfarsit de primavara, copaci cu podoaba mare si cu frunzele hazlii si jucauase au incepu sa se transforme in copacii veri, raurile curg la vale repede plangand de tristetea ca primavara pleaca, fiidca am ajuns deja in luna mai, care este ultima. Poate ca scoala pleaca fiidca vine vara dar primavara ne-a adus multa mandrie in suflete cat si bogatia inimilor noastre.
Dar totusi haideti sa nu ne simtim asa de prost si sa va povestesc ce semnifica luna mai. Aceasta luna este ultima luna din primavara. Incepe din ce in ce sa fie mai cald, pasarile canta duios si sunt bucuroase fiindca lumea depinde din nou de magia lunii mai. Copii ies la joaca pe campii si se plinba impreuna incet se simt ca cei mai buni prietenii. Luna mai descrie un tablou cu o luna argintie noaptea si cu stelele care stralucesc si se scalda intr-un nou si vesnic decor. Dimineata soarele rasare puternic iar bolta cea albastra descrie inimile noastre pline de splendoare. Poate ca luna mai este ultima dar este cea mai interesanta luna a primaverii.
       Luna mai vine pentru a ne aduce in suflete o petrecere care se termina cu un tablou plin de culori vii.

         

Utilizator anonim: ms
Utilizator anonim: da stiu ti-o da dupa cateva ore sau dupa o zi
Alte întrebări interesante