Limba română, întrebare adresată de pusyionica, 9 ani în urmă

DAU COROANA !!! De scris o compunere de 20-25 randuri in care sa descriem o persoana draga ,folosind figuri de stil variate.
VA ROGGG REPEDEE !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Rafi8
0
Cea mai draga persoana

Rafi8: cea mai draga persoana a mea este prietena mea, pe nune Raluca.Aceasta este frumoasa foc , are niste ochi albastri ,parul blond ca spicele graului , iar pentru varsta ei e foarte isteata.Eu si ceilalti prieteni ai mei ne jucam adesea si ea este cea mai corecta dintre toti .Mereu ea este calma, blanda cu cei jigniti , prietenoasa aproape ca o mama grijlie .Sunt convinsa ca nunumai eu o iubesc pe ea , si stiu ca lunea ar avea un motiv sa o placa!
Rafi8: *jigniti
Rafi8: *lumea
pusyionica: IMI TREBUIE 20-25 RANDURI , DAR ESTE BUNA
Rafi8: cu placere
Răspuns de Valusuncurela
3
Parfumul ei ma invaluie ,parfumul vietii mele..draga mea mama cu parul castaniu ,ochii ageri si cristalini ce imi parfumeaza viata cu fiecare rasuflare.Sufletul ei cald ma invaluie in iubirea eterna,imi da speranta ca voi reusi  in orice imi propun ,cu multa iubire profunda ma ridica moral ..draga mea mama curajoasa,iubitoare si desteapta,mi-ai redat zambetul de fiecare data,mi-ai reaprins flacara sperantei cand ea s-a stins.. (nu prea am insipiratie ,ai putea face ceva de genul ori o naratiune ,in care sa te intalnesti accidental cu cineva si atunci sa observi aspecte pe care nu le-ai vazut niciodata ,maini tremurande ce denota timiditatea ,nu stiu ... ,multa bafta pup )
Alte întrebări interesante