Limba română, întrebare adresată de susanamesesan60, 8 ani în urmă

DAU COROANA





Imaginează-ți că ai primit un obiect vrăjit. Scrie un scurt text narativ imaginar în care să povestești ce s-a întâmplat înainte de a primi obiectul magic, după ce l-ai primit și cum s-a încheiat aventura ta.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ciocolatalaputere
8

Răspuns:

Era o zi frumoasa de primavara, eu impreuna cu familia mea ne plimbam prin pădure până cand dintr-o data le-am pierdut urma, ii strig eu cat îi strig dar degeaba, nimeni nu ma auzea. Ma urc într-un copac cu speranța ca poate ii voi vedea, dar in copac am vazut un băț care semana cu o baghetă fermecata asa ca l-am luat si mi-am pus o dorința. Vazand ca aceasta s-a îndeplinit mi-am dorit sa imi gasesc familia si peste 3 minute am găsit-o. Eu nu am păstrat bagheta deorece imi era frica sa nu fac alte greșeli pe care as fi putut sa le regret mai târziu.

Răspuns de ciubanileana98
4

Răspuns:

Bună !:) Aceasta tema am avut-o și eu !

Explicație:

Obiectul vrăjit.

Era duminică și mă plimbam prin parc. După ce am obosit am decis să mă așez pe o banca deoarece eram foarte obosită!Toate băncile erau ocupate, dar mai era una pe care stătea o bătrânănica . Eu am spus:

- Bună ziua, îmi dați voie sa mă așez?

- Bună ziua! Desigur! Ia loc! spuse bătrânică

- Bine,mulțumesc!

Atunci eu mă așezăsem pe banca lângă bunicuța! Începusem să mă plictisesc, așa că mi-am desfăcut ghiozdănelul, și am căutat căștile, deoarece am vrut să ascult muzica. După un timp, mama mă sunase, că sa vin acasă că sa i-au prânzul . Am plecat, și la scurt timp am ajuns acasă și am luat prânzul. După ceva timp , am decis că sa scot toate chestiile pe care le aveam in ghiozdănel. Am golit ghiozdănelul ,iar în el am găsit o cutiuță și un bilețel. Pe bilețel scria " Ți-am dat acest obiect magic doar pentru o săptămână, iar luni viitoare va trebui să mil înapoiez înapoi. Mă vei găsi în parc.". Am deschis cutia iar in ea se aflase un pix de culoare neagra. Eu mă gândeam in continuu cum putuse bătrânică sa îmi strecoare acest pix in ghiozdănel. După îmi dădusem seama. Ea mil puse atunci când eu eram neatentă. Îmi amintisem că aveam o tema la istorie și nu o terminasem. M-am pus la birou și am luat pixul și am început să scriu. Însă el începuse să scrie singur.

După o săptămână am decis că sa ii înapoiez bătrânici pixul.

A fost cea mai tare săptămână.

Sper mult te-am ajutat! Succes!Sper să îți placă!◉‿◉


susanamesesan60: Ms
ciubanileana98: Cu plăcere!:)
lakatosclaudia123: Da mai ajutat foarte mult Mersi!
Alte întrebări interesante