Limba română, întrebare adresată de buna12, 9 ani în urmă

DAU COROANA.Imagineazati ca esti ghid pentru niste turisti care viziteza un munte impadurit . Redacteaza un text de 4-5 randuri in care sa integrezi substantivele:brazi, fagi , paltini,stejari, pentru a le prezenta turistilor padurea pe care o strabat.


buna12: VREAU DOUA RASPUNSURI
buna12: DORIANPINGU PUNE SI TU UN RASPUNS
imarius250: Daa'
buna12: ARYANA3 PUNE UN RASPUNS
buna12: DA CAT SCRII

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de imarius250
5
Este vara . Afara este o caldura de foc . Numai in padurea din Brasov '' Niguta '' este racoare , iar e sunt foarte norocoasa deoarece sunt ghid in acea padure .La ora 13:30 au venit niste turisti pentru a le arata paduricile de brazi , fagi , paltini si stejari , deoarece sunt din alta tara si vor sa faca o prezentare sa o arate si in alta tara . Eu i-am dus pe acestia print toata padurea , iar acesti au facut poze sa le prezinte . La terminare mi-au zis ca totul a fost minunat si ca m-am descurcat foarte bine ! A fost o zi minunata ! CORONITA ?

buna12: ORI ASTEPTI PANA MAINE ORI MAI ADAUGI UN RASPUNS CASATI DAU COROANA
imarius250: Nu mai am cum sa mai adaug , vorbeste cu cineva sa dea la nimereala
imarius250: MS
buna12: cpl
Răspuns de aryana3
5
Este vara. Iar mireasma florilor ne incanta ziua.
-Dragi turisti in aceasta padure plina de stejari inalti,brazi,fagi,paltini ce uimesc lumea cu mirosul pe care ni-l daruiesc ascunde minunate povesti. Mama natura ne invaluie cu prospetimile sale minunate. Ea ne arata cea ce nu vedem noi: brazi ce ne umbresc si ne fac sa ne simtim liberi,copaci tineri ce vor incanta multa lume.Asta e natura ce multi nu o vad. Sper ca te-am ajutat.
Alte întrebări interesante